Op dinsdag 5 april opent een fysiek leerwerkloket in Apeldoorn

Foto:

Op dinsdag 5 april opent een fysiek leerwerkloket op het UWV Werkplein in Apeldoorn, het Rietveld 59.

Voor wie?

Daar kunnen scholieren, werkzoekenden, werknemers en werkgevers elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur terecht voor gratis advies over omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten. Leren doe je een leven lang. Door je te blijven ontwikkelen heb je een sterke positie op de arbeidsmarkt. Maar hoe pak je dat aan? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de kosten? De adviseurs van het leerwerkloket staan klaar om daarbij te helpen.

Wat doet het leerwerkloket?

  • loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken voeren
  • competentietesten afnemen
  • helpen bij het maken van een cv en bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken
  • groepsvoorlichting geven
  • meebouwen aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers.

De adviseurs weten heel goed hoe je werken en leren kunt combineren en vormen een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer.

Meer informatie

Het Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, ROC’s en het UWV, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kijk voor meer informatie op stedenvierkant.leerwerkloket.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen