Kennismakingsbijeenkomst nieuwe marinierskazerne Kamp Nieuw-Milligen

Foto: Google Street View

Eind 2028, begin 2029 zullen verschillende eenheden van het Korps Mariniers uit Doorn en Den Helder naar hun nieuwe kazerne in Nieuw-Milligen verhuizen.

Kennismaking

Het Ministerie van Defensie werkt samen met het Rijksvastgoedbedrijf aan de realisatie van de nieuwe kazerne. Ook de Provincie Gelderland en de gemeente Apeldoorn zijn hierbij betrokken. Hoewel het nog even duurt, organiseren het Ministerie van Defensie en het Rijksvastgoedbedrijf een kennismakingsbijeenkomst voor de omgeving op dinsdagavond 10 mei a.s. van 19:00 – 21:00 uur in Dorpshuis De Wardborg, Koningsweg 27, 3886 te Garderen.

Tijdens deze kennismakingsavond lichten vertegenwoordigers van beide organisaties toe wat er de komende jaren op de locatie van Kamp Nieuw-Milligen gaat gebeuren. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen. De bijeenkomst is bedoeld voor omwonenden en ondernemers in de omgeving van Kamp Nieuw-Milligen, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het officiële programma is van 19:00 – 21:00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij De Wardborg.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: [email protected]

Vermeldt u in de mail:

  • uw voorletters en achternaam
  • met hoeveel personen u komt
  • of u omwonende bent of namens een organisatie komt (inclusief naam van de organisatie)
  • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Meer informatie?

Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over het project. Kunt u niet naar de kennismakingsavond komen? Dan vindt u twee weken na de bijeenkomst het verslag van de avond ook op deze site.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen