Resultaten tweede Lokaal Noodsteunpakket Corona voor ondernemers

Foto: ©Maximaal Sales

Naast de landelijke corona noodsteunpakketten bood gemeente Apeldoorn ondernemers een tweede lokale steunpakket. Het eerste lokale noodsteunpakket kwam in mei 2021 beschikbaar. Met het noodsteunpakket wilde de gemeente onze ondernemers een ‘extra steuntje in de rug’ bieden vanwege de maatregelen die zij moesten treffen tijdens de coronacrisis.

Extra steun

De ondersteuning was bedoeld voor ondernemers die zware financiële schade ondervonden of bij eerdere steunmaatregelen tussen wal en schip waren gevallen. Dat gold onder andere voor (kleine) culturele ondernemers. Dit steunpakket bood financiële steun voor: tegemoetkoming vaste lasten, veilig open, digitalisering en advies op maat. Het eerste pakket kon aangevraagd worden van 26 mei tot en met 26 juni 2021. Van 17 januari tot en met 7 februari 2022 konden ondernemers een aanvraag indienen voor het tweede noodsteunpakket. In totaal hebben 95 ondernemers een subsidie ontvangen vanuit het tweede noodsteunpakket. We hopen dat we hiermee onze ondernemers hebben kunnen steunen tijdens deze moeilijke periode van lockdowns en maatregelen.

Regeling voor Corona Toegangsbewijzen

Op dit moment heeft de gemeente een regeling voor Corona Toegangsbewijzen. Heeft u voor uw locatie in de periode van 22 september 2021 tot 25 februari 2022 verplicht de coronatoegangsbewijzen moeten controleren? Dan komt u misschien in aanmerking voor een subsidie.

Lees meer de regeling voor Corona Toegangsbewijzen

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen