Warenmarkt terug op het Marktplein

Foto: ©Gemeente Apeldoorn

Een paar nieuwe sokken, een kakelvers brood en een tas vol verse groente en fruit: dat en nog veel meer vindt u op de markt!

Nog 2 weken

Vanaf maandag 2 mei gaat de warenmarkt terug naar het vernieuwde Marktplein in de binnenstad. Vanaf zaterdag 7 mei bent u er weer welkom op de zaterdagmarkt. Kom de markt opnieuw ontdekken! De markt heeft een uitgebreid assortiment van brood tot zalige delicatessen, van vlees tot vis en nog veel meer. Vanaf maandag 2 mei staan de marktondernemers weer voor u klaar op het vernieuwde Marktplein. Op maandag is er markt van 09.00 – 14.00 uur, op zaterdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Tijdelijk verplaatst

Vanwege de werkzaamheden aan het Plein van de Stad vond de zaterdag- en maandagmarkt vanaf 2 oktober 2021 plaats aan de Hofstraat/Kanaalstraat/Hoofdstraat. Het Plein van de Stad is inmiddels bijna klaar en de markt gaat in mei weer volledig terug naar het Marktplein. Kom lekker snuffelen tussen de kraampjes en genieten van het fonkelnieuwe plein!

Voor ieder wat wils

Op de markt is het altijd gezellig. U vindt er marktondernemers met een uitgebreid assortiment. Van brood tot zalige delicatessen, van vlees tot vis, van sloffen tot lederwaren, dekbedden, bloemen en nog veel meer. Dat wordt weer heerlijk winkelen op het Marktplein! Kijk op de webpagina warenmarkt voor meer informatie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen