De heer H.J.W. van Riggelen krijgt koninklijke onderscheiding

Foto: ©Maximaal Sales

De heer H.J.W. (Huub) van Riggelen (69 jaar) heeft zaterdag 30 april 2022 een koninklijke onderscheiding gekregen.

De heer H.J.W. van Riggelen krijgt koninklijke onderscheiding

Burgemeester Ton Heerts reikte hem de versierselen uit, die horen bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst waarin ook aandacht werd geschonken aan het 65-jarig jubileum van de Veluwse Golf Club en de oplevering van een deel van het verbouwde clubhuis.

Waarom?

De heer Van Riggelen heeft zich jarenlang in besturen en commissies ingezet voor verschillende Apeldoornse verenigingen. Twee decennia lang beheerde hij binnen het bestuur van de Apeldoornse Mixed Hockey Club AMHC de portefeuilles Technische Zaken en Jeugdzaken. Bij de Veluwse Golf Club in Hoog Soeren was hij zes jaar lang vicevoorzitter. In die periode wist hij een ledentekort om te buigen tot een ledenstop. Hij was ook lid van de Bouwcommissie die de verbouwing van het clubhuis heeft gecoördineerd en begeleid. Daarnaast gaf de heer Van Riggelen leiding aan de herbouw van het monumentale pand van de Vereniging Sociëteit Apeldoorn aan de Kerklaan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen