Sportgala Apeldoorn: wie wint de Sportprijs 2021?

Foto: ©Canva/MAximaal Sales

De Sportraad Apeldoorn, Accres en de gemeente Apeldoorn houden woensdag 15 juni in Orpheus het sportgala over het sportjaar 2021. Dan worden ook de vrijwilliger, het talent en de sportprijs van het jaar uitgereikt. Onder meer de herenploeg van Dynamo en verschillende baanwielrenners dingen mee.

Sportgala Apeldoorn

In elke categorie zijn er drie of vier genomineerden. In de categorie vrijwilliger van het jaar zijn de kanshebbers Randy Gasper-Rothengatter (Apeldoorn Monarchs), Loekie Jahn (Robur 58) en Bas Lieferink (KV Apeldoorn). De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt door wethouder Sunita Biharie.

Bij de talenten komt de winnaar uit het trio genomineerden van wielrenners Justus Willemsen en Lisa Brouwer en atleet Sophia Mulder. De bijbehorende Beelaerts van Bloklandbokaal wordt uitgereikt door Henk Dijkgraaf, voorzitter van de Sportraad Apeldoorn.

In de categorie sportprijs komt de winnaar uit een kwartet: de herensprintploeg baanwielrennen, baanwielrenster Shanne Braspennincx, de herenploeg van Dynamo 1 of het duo Tristan Bangma en Patrick Bos (ook baanwielrennen).

De Sportprijs 2021 wordt uitgereikt door wethouder Jeroen Joon. Daarnaast worden tijdens het gala ook de Apeldoornse Sportpenningen uitgereikt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen