Gratis WK-volleybalpakket voor uw buurt?

Foto: Pixabay

De gemeente Apeldoorn mag als Host City van het WK Volleybal 2022 een aantal gratis volleybalpakketten uitdelen aan buurten. De pakketten zijn samengesteld door de organisatie van het WK Volleybal.

WK Volleybalpakket aanvragen (op=op)

Het WK-Volleybalpakket bestaat onder andere uit een Mikasa volleybal, een volleybalnet, een afzetlint voor een veld, strandballen en een officieel WK spandoek. Wilt u zo’n gaaf WK Volleybalpakket voor uw buurt? Zodat u bijvoorbeeld op burendag (24 september) samen een volleybalfeestje kunt bouwen? Stuur dan voor donderdag 8 september 2022 een e-mail met de naam van uw straat/buurt naar [email protected]. Geef daarbij aan hoe en wanneer uw buurt dit pakket gaat inzetten.

Wedstrijdtickets winnen

Buurten die voor woensdag 5 oktober een foto opsturen van het volleybalfeestje waarbij het pakket wordt gebruikt, maken ook nog eens kans op gratis kaarten voor een WK wedstrijd in het Omnisport.

FIVB WK Volleybal Vrouwen

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK en Apeldoorn is één van de speelsteden. Een waanzinnig mooi sportevenement dat drie weken duurt en waar 24 landen, van vijf verschillende continenten aan meedoen. Twee kwartfinales, één halve finale, de troostfinale en de finale worden gespeeld in Omnisport Apeldoorn. De overige wedstijden worden gespeeld in Gelredome Arnhem en Ahoy Rotterdam. Bekijk alle informatie en activiteiten rondom het WK

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen