Vijf nieuwe netsportvelden in Apeldoorn

Foto: Apeldoorn.nl

Apeldoorn is vijf netsportvelden rijker. Deze zijn geplaatst in het kader van het WK Volleybal 2022, waarvan Apeldoorn de Host City is.

Vijf nieuwe netsportvelden in Apeldoorn

Op woensdag 31 augustus is het netsportveld in Ossenveld-West officieel geopend en in gebruik genomen door jong en oud. De andere velden worden in de loop van september door de (buurt)verenigingen van de betreffende buurten geopend. Wethouder Joon: “Kinderen die plezier maken met elkaar, bewegen en buiten zijn, prachtig om te zien. Dat kan ik alleen maar toejuichen. Dit is een mooi en nuttig aandenken aan het WK Volleybal 2022. Ik hoop dat jong en oud hier nog jaren actief van blijft genieten. Met veel trots open ik dit eerste volleybalcourt.’’

Volleybalclinic door volleybalvereniging SV Dynamo

Na de opening gaf volleybalvereniging SV Dynamo een volleybalclinic aan de uitgenodigde kinderen uit de buurt, van de naast gelegen openbare basisschool de Bundel en van volleybalvereniging SV Dynamo. Onder het genot van een ijsje en muziek vermaakten zij zich prima tijdens deze gezellige middag.

Locaties netsportvelden

De vijf netsportvelden zijn te vinden op de volgende locaties:

  • Ossenveld-West, bij Openbare Basisschool de Bundel
  • Matenpark, bij de Warenargaarde
  • Mheenpark, bij de Fortweg
  • Hoenderloo, achter het brandweergebouw aan de Brinkenbergerweg
  • Beekbergen, achter de sporthal van BSV Beekbergen

FIVB WK Volleybal Vrouwen

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK en Apeldoorn is één van de speelsteden. Een waanzinnig mooi sportevenement dat drie weken duurt en waar 24 landen, van vijf verschillende continenten aan meedoen. Twee kwartfinales, één halve finale, de troost finale en de finale worden gespeeld in Omnisport Apeldoorn. De overige wedstijden worden gespeeld in Gelredome Arnhem en Ahoy Rotterdam. Bekijk alle informatie en activiteiten rondom het WK.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen