Zaterdagmarkt vanaf 25 november terug op Marktplein

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Vanaf zaterdag 25 november staat de zaterdagmarkt weer op het Marktplein. In verband met de werkzaamheden aan de Markthal verhuisde de markt vijf weken naar de Hofstraat, Kanaalstraat, Hoofdstraat Zuid en de Rosariumstraat.

Terug naar de basis

Na vijf weken bouwen is het skelet van de Markthal gereed. Hierdoor kan de zaterdagmarkt weer terugkeren naar het Marktplein, al zijn de werkzaamheden aan de hal nog niet afgerond. Op de markt vindt u er de vertrouwde marktondernemers met een uitgebreid assortiment. Van brood tot heerlijke hapjes, van vlees tot vis, van sloffen tot lederwaren, kleding, beddengoed, bloemen en nog veel meer.

Een overzicht van alle warenmarkten in Apeldoorn vindt u op www.apeldoorn.nl/markten. Komt u met de fiets? Dan kunt u uw fiets gratis stallen onder het stadhuis, in de stalling Marktplein of in de stalling in de Marktstraat.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen