CODA Junior: een unieke wereld!

CODA opent 19 februari nieuwe jeugdafdeling in CODA Centrale Bibliotheek

Na een spectaculaire verbouwing opent CODA woensdag 19 februari om 14.00 uur CODA Junior: een inspirerende en spannende plek voor kinderen en jeugd tot 18 jaar. CODA Junior is meer dan alleen een plaats om boeken te lenen: het is een plek om in weg te dromen en om te ontdekken. Met een atelier, workshopruimte, laboratorium en studiefaciliteiten ga je niet alleen naar CODA Junior om boeken uit te kiezen, maar ook om te gamen, te ontdekken én te doen.
 
De verbouwing van de jeugdafdeling in CODA Centrale Bibliotheek is klaar. CODA Junior is een fantastische plek geworden waar iedereen tot 18 jaar de wereld ontdekt, de mooiste avonturen beleeft, lekker even wegdroomt, een spannend spel speelt of een mooi boek leest. In CODA Junior kunnen kinderen en jeugd op ontdekkingsreis en maken ze spelenderwijs en op (inter)actieve wijze kennis met literatuur, kunst en cultuur.
 
Dit fantastische concept is uniek in Nederland: CODA brengt op deze manier haar drie functies van bibliotheek, museum en kenniscentrum op één plek samen voor een specifieke doelgroep: bezoekers tot 18 jaar. Het is een bijzondere wereld om te ontdekken en om in weg te dromen.
 
Apeldoornse Voorleeskampioenen duiken 19 februari om 14.00 uur als eerste het nieuwe CODA Junior in. Daarna is iedereen van harte uitgenodigd om deze ontdekkingsreis te gaan maken. Het reisverslag kunnen de ontdekkingsreizigers samen met het ingevulde vragenformulier inleveren; zo weten wij niet alleen wat ze wel of niet leuk of goed vinden aan CODA Junior, maar zo maken zij ook kans op een iPad Mini! Natuurlijk zijn ook niet-leden woensdag 19 februari van harte welkom; tijdens  deze openingsweek kan iedereen tot 18 jaar zich overigens gratis inschrijven.
 
CODA Junior vind je in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen