Opleiding Realistisch Fijnschilderen Art Partout, realistisch fijnschilderen

Workshop kennismaken met fijnschilderen, realistisch fijnschilderen, Art Partout

Workshop kennismaken met fijnschilderen, realistisch fijnschilderen, Art Partout
Niet iedereen kan direct aan de hand van de folder of de website bepalen of deze opleiding bij hem of haar past. Daarom organiseren we kennismakingsworkshops, zodat u zelf actief kan deelnemen en ondervinden wat fijnschilderen inhoudt.
Op jaarbasis zijn een twaalftal workshops, in februari, mei/juni en in september. Deze workshops zijn gratis, voor degebruikte materialen wordt een geringe bijdrage gevraagd. Tijdens deze workshop maken de aanwezigen volgens de fijnschildertechnieken een klein stilleven, dat men ook mee naar huis kan nemen.
realistisch fijnschilderen, fijnschilderen, Art Partout

Tijdens deze kennismakingsworkshop maakt u in een paar uur tijd kennis met enkele technieken van het fijnschilderen en u maakt een klein stilleven in olieverf.
Materiaal:
U hoeft geen materiaal mee te nemen. Alles wat u nodig heeft, is aanwezig. Naast € 10,- voor materialen zijn aan deze workshop geen kosten verbonden. Lunchpakket zelf meenemen. Koffie en thee zijn gratis.
realistisch fijnschilderen, fijnschilderen, Art Partout
De eerste workshop voor de opleiding die begint in september 2014 is op:
vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei 2014
Tijd: Start 10.00 uur tot ca. 13.30 uur.
Opleiding:
De workshop is een introductie op de opleiding fijnschilderen,  realistisch fijnschilderen. De opleiding is voor zowel beginners als gevorderden. De lesthema’s van de opleiding zijn; stilleven, portret, model, dieren en landschap schilderen.
De technieken die behandeld worden zijn onder meer penseelvoering, stofuitdrukking, compositieleer, kleurenleer en materiaalkennis.
Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst: tel.: 0573-45 90 85 
b.g.g.: 06-53 26 50 28 – email: [email protected] website www.fijnschilderen.nl
realistisch fijnschilderen, fijnschilderen, Art Partout
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen