AGOVV eenvoudig langs Prins Bernhard

AGOVV kende zaterdagmiddag weinig moeite met Prins Bernhard. Wanneer de spelers van de Blauwen iets nauwkeuriger met hun kansen waren omgesprongen, had de score beduidend hoger kunnen uitvallen dan de 2-0 die nu na 90 minuten op het scorebord stond. 

Het vuurwerk kwam in hoofdzaak van de tribune. Achter de goal aan de clubhuiszijde mochten jeugdleden van AGOVV daar ongestoord hun laatst overgebleven knallers van de jaarwisseling afsteken. De elf Blauwen binnen de witte lijnen toonden zich van een minder explosieve kant. Zij vonden het welletjes na de 2-0 die al bij de rust was bereikt. 
vonkautobedrijf Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen
Speaker Harrie Leemkuil gaf de eerste goal van de thuisclub aan Yuri Brentjens, volgens officiële tellingen alweer de 24e competitietreffer van AGOVV’s topscorer. Captain Niels van Geerenstein, vorige week bij de afgetekende 6-0 in Wageningen ook al twee keer trefzeker, was verantwoordelijk voor AGOVV’s tweede van de middag. Dit betrof de 50e competitiegoal van de Apeldoorners in het lopende seizoen.
Veel wijzer werd AGOVV overigens niet van hun overwinning. Vierhouten ’82 maakte geen misstap tijdens de uitbeurt bij Veluwse Boys (0-1). Om nog een kans te maken op het kampioenschap in de vierde klasse B moeten de manschappen van trainer Fred van Zutphen in de resterende zeven duels zes punten zien goed te maken op de koploper uit het Noord-Veluwse dorp.
autoruit stuk Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen
Uitslagen overig zaterdag- en zondagvoebal klik hier

Reacties