Voorbeschouwing csv Apeldoorn-Go Ahead Kampen

Aankomende zaterdag mag Go Ahead Kampen afreizen naar Apeldoorn. Daar wacht csv Apeldoorn. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt verloor afgelopen zaterdag kansloos met 4-0 bij Flevo Boys. De Apeldoorners zijn momenteel terug te vinden op de 7e plaats met 21 punten uit 16 wedstrijden.

Bij csv Apeldoorn zijn de resultaten heel wisselvallig dit seizoen. Het grootste probleem is toch het ontbreken van een topscorer. Richard van Schooten en verdediger Maarten Boeve wisten beiden tot op heden 3 maal het net te vinden. Centrale verdediger en Kampenaar Jeroen Drost verwacht een spannende wedstrijd: ‘’Het wordt voor beide ploegen een hele belangrijke pot. Aansluiten bij het linker rijtje of afhaken en naar onderen kijken. Alleen de 3 punten tellen zaterdag, op welke manier maakt niet zoveel uit.
’’ In de heenwedstrijd eerder dit seizoen won csv Apeldoorn met 1-2 in Kampen. In de 1e helft had Go-Ahead niks te vertellen, maar in de 2e helft zat er zeker nog een punt in. 
Aangezien WHC, AZSV en Berkum afgelopen zaterdag hun wedstrijden wisten te winnen, zal het voor beide ploegen van groot belang zijn om resultaat te behalen en zodoende uit de gevarenzone te blijven. Arbiter is dhr Gerrit Fikkert uit Hellendoorn en de wedstrijd begint om 15.00 uur. Komt allen zaterdag naar Sportpark Orderbos te Apeldoorn om de jongens te steunen in dit zes punten duel .
bouw1 Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen

Reacties

Cookieinstellingen