NIEUWE ENTREE DANKZIJ BIJDRAGE VAN “VVA” Vrienden van Alterno

U heeft het vast al gezien. De entree van de Alterno-accomodatie is vernieuwd. Er ligt een nieuwe droogloopmat in en er is een grindvloer mét het Alterno logo neergelegd. Heel veel dank gaat hiervoor uit naar de VVA. Tijdens het 40-jarig jubileum vorig jaar, kreeg Alterno een cheque uitgereikt met een bedrag van 3000 euro. Het doel van dit geld was om het halletje op te knappen. 

Bron Wim Plat alterno website
Het volgende project is om de vloer in de kantine op te knappen, maar dat zal niet eerder dan in de zomervakantie kunnen ivm de lange droogtijd die nodig is. Voor diegenen die niet goed weten wat de VVA is en doet:
De VVA (Vrienden van Alterno) is een stichting, die de volleybalvereniging actief financieel ondersteunt bij bijzondere projecten, zoals bij voorbeeld bijdrage aan het mini-kamp  en jeugdkamp, en aanschaf van andere zaken ten behoeve van de vereniging, die niet direct gefinancierd kunnen worden door de vereniging. Vanuit de vereniging kunnen daartoe verzoeken neergelegd worden bij de stichting, die daarover dan een besluit zal nemen.
De VVA verkrijgt haar financiën door bijdragen van de mensen en/of bedrijven, die zich hiervoor hebben aangemeld en jaarlijkse een bijdrage doen. Ook de “club van 100” is in de VVA geïntegreerd. De jaarlijkse bijdragen worden via automatische incasso geïncasseerd.
Wilt u lid worden van de VVA?   De minimale bijdrage is € 25,00 per jaar . Kijk op www.alterno-apeldoorn.nl/vrienden-alterno/

facebook Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen twitter Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen  youtube Amateurvoetbal Apeldoorn Uitslagen en Standen   

Reacties

Cookieinstellingen