Ben je volgend jaar nog journalist?

Het event Loopbaan in beweging op 25 februari combineert jouw ambities en kansen op de arbeidsmarkt met de trends en ontwikkelingen in de mediasector. De organisatie is in handen van de NVJ Academy en Media Movers, het loopbaanbureau dat gespecialiseerd is in de mediasector. 

Het event geeft antwoord op de vraag wat je perspectieven voor de toekomst zijn. Kies je voor een andere werksituatie, ga je voor verdieping en specialisatie of zoek je je toekomst misschien buiten de mediasector? De Nederlandse mediasector is in de afgelopen sterk veranderd en de veranderingen lijken steeds sneller te gaan. Google alleen al heeft inmiddels de helft van de advertentiemarkt overgenomen. Social media heeft grote invloed teweeggebracht op de verwerking en verspreiding van het nieuws via massamedia. 
Al die veranderingen in de sector en nieuwe mechanismen op de arbeidsmarkt hebben grote gevolgen voor de mediasector, voor jouw baan en jouw vak. Tijdens het loopbaanevent Loopbaan in beweging word je in een ochtend bijgepraat over de arbeidsmarkt binnen de mediasector, hoe de sector er op dit moment feitelijk voor staat, wat de trends zijn, de technologische ontwikkelingen en waar de kansen liggen.
Aansluitend hierop wordt de vraag beantwoord wat je als mediaprofessional kunt doen om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn binnen de arbeidsmarkt, of dat nu voor je huidige werkgever geldt, of dat je een andere functie of baan ambieert. En hoe belangrijk is het om jezelf voor te bereiden op de toekomst als je al een baan hebt en niets te vrezen hebt?
NVJ Academy en Media Movers bieden tijdens de ochtend praktische tools aan die verder kunnen helpen in je carrière. De inzet van het event is weten waar je staat, weten wat je perspectieven zijn, en weten waar je je kansen kunt grijpen.
Het event vindt plaats op dinsdag 25 februari aanstaande vanaf 9 uur inloop, start 9.30 uur einde 12.00 uur in het Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen. Zowel per auto A2 als OV perfect te bereiken.
http://www.hotelbreukelen.nl
Mediaprofessionals zijn welkom.
De kosten zijn € 7,- voor NVJ leden en € 10,- voor niet leden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol=vol.   

Reacties

Cookieinstellingen