WK-toerist wacht enerverende vakantie in Brazilië

Een sprankelende cocktail van zon, strand en voetbal 

Langzaam maar zeker stijgt in alle uithoeken van de wereld de spanning. Stilletjes aan neemt bij elke voetballiefhebber de opwinding toe. Meer dan tweehonderd miljoen Brazilianen houden nerveus de adem in. 
Ongeacht welke landen elkaar gekoppeld zullen worden, nu al staat vast dat in Brazilië van 12 juni tot en met 13 juli 2014 het grootste voetbalcarnaval losbarst dat de wereld ooit heeft meegemaakt. Onder het motto Juntos num só ritmo (alles in één ritme) krijgt de samba nieuwe dimensies. De onnavolgbare moves die Messi, Ronaldo, Neymar, Van Persie, Falcao, Özil, Hazard en andere aanstaande WK-sterren uit de heupen toveren doen alle voorgaande eindtoernooien verbleken en gaan alle superlatieven te boven… 
wig7tcprp412x9jnodq513wk3-w300-h250-f-be
Goddelijke Kanaries
Bem vindo in Brazilië! Welkom in een voetbalgek land dat z’n gelijke niet kent en waar tientallen miljoenen liefhebbers hunkeren naar een zesde wereldtitel van Os Canarinhos, hun alom geliefde Goddelijke Kanaries. Het chauvinisme stijgt weliswaar tot ongekende hoogten zodra het hun nationale voetbalelftal betreft, iedereen die het voetbalfeest wil komen meevieren mag zich verheugen op een bijzonder hartelijke ontvangst. Brazilianen schrijven gastvrijheid nog met een hoofdletter G. De trotse, warme en vriendelijke bevolking stelt alles in het werk om het haar buitenlandse gasten naar de zin te maken. Ach, en dat veel Brazilianen enkel de Portugese taal machtig zijn, verstevigt de band met mensen ter plaatse vaak alleen maar. Hebben goede vrienden immers niet aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen? 
Wat de voetbaltoerist in het grootste land van Zuid-Amerika tegenkomt, vindt hij nergens anders.  Wie komende zomer het voorrecht geniet om de mondiale eindstrijd in Brazilië mee te mogen beleven, mag zich al bij voorbaat gaan opmaken voor een bijzonder enerverende vakantie. Een sprankelende cocktail van zon, strand en voetbal. Een ongeëvenaard feest met carnaval, capoeira en caipirinha! Wie het land al eens bezocht, zal het beamen: het paradijs bestaat echt… 
Fantastische aanbiedingen
Fly Brazil, de Brazilië specialist, heeft nu al fantastische aanbiedingen voor het wereldkampioenschap in juni en juli. Fly Brazil vliegt naar de steden Fortaleza en Natal. In de directe omgeving liggen met Recife en Salvador de Bahia nog eens twee andere WK-speelsteden. Liefst vier van de twaalf aangewezen speelsteden zijn zodoende vanaf het vakantieadres relatief eenvoudig bereikbaar. Beter kan men het nauwelijks treffen. Speciaal voor WK-toeristen heeft Fly Brazil in juni en juli twee hotels in Tibau do Sul en Pipa geselecteerd. Alle denkbare faciliteiten zijn daar aanwezig. Een groot beeldscherm rondom het zwembad om van de WK-wedstrijden te genieten ontbreekt uiteraard niet! 
De ene dag aan het strand of aan het zwembad lekker bijkleuren bij gemiddelde temperaturen van rond de 28 graden, de andere dag live een wedstrijd bijwonen in Natal, Fortaleza, Recife of Salvador. Fly Brazil wijst de vakantievierende voetballiefhebber graag de weg door het voetbalgekke WK-gastland! Reserveren is nu alvast mogelijk. Zolang de voorraad strekt! Inbegrepen in het pakket : vlucht Amsterdam – Natal v.v. en hotelovernachtingen inclusief ontbijt. Daarnaast zijn bij Fly Brazil ook alleen vliegtickets te reserveren. Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Natal en Fortaleza zijn eveneens boekbaar bij Fly Brazil tijdens het WK 2014.
Kijk voor meer informatie op www.flybrazil.nl of bel. 036-5486800.
xaipv8ys30fml8djqzk4a0kmg-w300-h250-f-be

Reacties