Modelautoverzamelbeurs in Orca.

De organisatoren van de modelautoverzamelbeurs die twee maal per jaar in Orca een verzamelbeurs houden, hebben in 2014 opnieuw twee beurzen georganiseerd. De eerste is dit jaar op zaterdag 15 maart en de tweede en laatste wordt op 27 september, ook op zaterdag gehouden.

Verzamelaars van modelauto’s zoeken dit jaar weer de gezelligheid op.
 
Gezelligheid troef.
 
Deze beurzen zijn bij verzamelaars reeds lange tijd bekend. De toegang is gratis en tafelhouders betalen per tafel slechts 10  euro. Gezelligheid staat altijd op deze beurzen centraal. Dat is ook de reden dat verzamelaars uit binnen- en buitenland naar Apeldoorn komen. Reeds lang van te voren worden tafels geboekt. De organisatoren moesten in 2013 op een gegeven moment nee verkopen tegen adspirant-tafelhouders.
 
Alle merken en schalen.
 
Voor de liefhebbers is er een groot aantal bekende en onbekende merken te koop of te ruil als onder meer de bekende Dinky en Gorgi Toys, Matcbox, Burago, Schuco, Lledo, Gama, Cararama, Tekno, Vailliant, Solido, Herpa, Wiking, Britains, Victoria, Lion Cars, Brumm, DeAgostini enzovoort, enzovoort. De schalen variëren van ca. 1 : 87 tot ongeveer 1 : 9.
 
Aanverwante zaken.
 
Bovendien is er ook een aantal zaken te koop of te ruil aanwezig, als catalogi, boeken, DVD’s en uiteraard reserve-onderdelen als bandjes, verf enzovoort.
 
Goed doel.
 
De netto opbrengst is bestemd voor een goed doel. Het geld wordt regelmatig naar een school in Roemenië gebracht.
 
De beurs wordt gehouden in Wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan in Apeldoorn. 
De beurs begint om 09.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tafelhouders die nog één of meer tafels willen reserveren kunnen zich melden bij:
 
Bert van Ginkel:               telefoon 055 – 355 23 38 (na 19.00 uur)
Leo Karens:                       telefoon 055 – 542 30 30 (na 19.00 uur)
ij5dfr6fgk5rgnjycgn35w0yr-w300-h250-f-be

Reacties

Cookieinstellingen