Oranjefestival Boerderij Beekbergen afgelast

Doorstart bestuur de Boerderij in de maak

Een groot deel van het bestuur van de Boerderij Beekbergen treedt af. De secretaris en het bestuurslid Evenementen (in spe) hebben aangegeven in een eventueel nieuw bestuur plaats te willen nemen.
De bezoekersaantallen van de evenementen waar wel entreegeld voor wordt gevraagd lopen terug. De gratis evenementen, zoals het paasvuur en de ijsbaan, slaan enorm aan maar alleen gratis evenementen is niet rendabel . 
Een nieuwe frisse blik is misschien een oplossing. Het bestuur hoopt op een voortzetting van haar activiteiten met nieuw bloed en waar nodig met een nieuwe visie.
Inmiddels is door het bestuur besloten om het Oranjefestival af te gelasten, los van de keuze om af te treden. Het evenement lijkt niet winstgevend te worden. Wat er met de de pakweg 15 geplande grote en kleine evenementen gaat gebeuren moet zo snel mogelijk duidelijkheid in komen.
s4a57kbxzwz4xwcy8ixc55yih-w300-h125-f-be
Een doorstart van De Boerderij in Beekbergen is in de maak, maar nog niet zeker. Nadat het grootste deel van het bestuur aankondigde op te stappen, hebben zich maandagavond nieuwe mensen gemeld. Het is echter de vraag of dat er voldoende zijn.

Reacties