Kostbaar puntverlies CSV Apeldoorn

Eigen doelpunt voorkomt zege

CSV Apeldoorn heeft de mogelijkheid onbenut gelaten om alleen de leiding te nemen in de stand om de derde periode in de Hoofdklasse C. De formatie van trainer Richard Karrenbelt slaagde er zaterdagmiddag niet in Drachtster Boys te verslaan. Op eigen veld bleven de roodgelen in een matige vertoning steken op een 1-1 gelijkspel. 
De treffer waarmee Richard van Schooten de thuisploeg in de 64e minuut op voorsprong bracht, leek lang voldoende voor een Apeldoornse overwinning. De wedstrijd duurde echter iets te lang voor CSV Apeldoorn. Vier minuten voor het einde kwamen de Friezen alsnog op gelijke hoogte. Nota bene door een eigen doelpunt van CSV-verdediger Jasper Verstraten mocht Drachtster Boys een puntje mee naar huis nemen.
Door puntverlies van zowel Staphorst (0-0 tegen koploper ACV) als SC Genemuiden (1-0 verlies bij Flevo Boys), de beide andere ploegen met de volle buit in de prille strijd om de derde periode, had CSV alleen op kop kunnen komen in de periodestand. De late tegentreffer voorkwam dat.
bouw2 Bloedeloze 0 0 in Aalten
Aanstaande zaterdag mogen de Orderbosbewoners bij SVZW in Wierden proberen hun puntentotaal verder op te vijzelen.

Reacties