Mick Jagger’s vriendin L’Wren Scott heeft zelfmoord gepleegd

Modeontwerper L’Wren Scott heeft zelfmoord gepleegd. De 47-jarige vriendin van Mick Jagger werd maandag door haar assistent dood gevonden in haar appartement in Manhattan.

Scott zou zich aan een sjaal op hebben gehangen aan een deurknop, laat de politie weten aan de Amerikaanse krant New York Daily News. Agenten troffen geen afscheidsbrief aan en gaat niet uit van een misdrijf, schrijft entertainmentsite TMZ.
De modeontwerper werd sinds 2001 aan de zanger van The Rolling Stones gekoppeld. De 70-jarige rocker laat via zijn woordvoerder aan het blad The Hollywood Reporter weten ‘volledig gechoqueerd en kapot te zijn’ door het nieuws. Scott lanceerde haar eerste kledinglijn in 2006 en kleedde sterren als Nicole Kidman, Penelope Cruz en Christina Hendricks.
Smeets onzeker over Stones-optreden na dood Scott
Jan Smeets heeft geen idee of de dood van de vriendin van Mick Jagger gevolgen heeft voor het optreden op Pinkpop. De Pinkpop-baas laat aan de Limburgse omroep L1 weten dat hij nog geen officieel bericht heeft ontvangen van het management van de rockers.
De rockband maakte woensdag bekend op 7 juni op te treden op het festival in Landgraaf. Smeets verwacht niet dat de rouwperiode van Jagger slechts drie maanden zal duren en dat het ‘lijdzaam afwachten’ wordt tot er meer bekend is.
Het eerstvolgende concert van The Rolling Stones staat voor woensdag gepland in het Australische Perth. Het is nog niet duidelijk of die show doorgaat. De 70-jarige Jagger zou nadat hij het nieuws vernam in Australiƫ proberen terug naar New York te gaan.
Door: Novum

Reacties

Cookieinstellingen