Musical Vuurkracht in gelegenheidstheater De Drie Ranken.

Op 22 en 23 maart brengen zo’n 100 mensen, jong en oud, driemaal de zelf geschreven en geproduceerde Musical Vuurkracht op de planken. Zij bouwen daarmee verder op het succes van 5 eerdere musicals, waarvan Eva in 2011 de laatste was.

Vuurkracht speelt zich af in Talentenland waar de harmonie wordt verstoord door de komst van een vluchteling zonder enig talent. Er staat een sterke man op, en de Talentenlanders komen in de ban van de Talentenmeter, die de nuttigheid van een ieder meet. Er dreigt een tweedeling tusssen nuttigen en nuttelozen. Gaat het land hieraan ten onder? Kom het meemaken!
U kunt een musical verwachten met aanstekelijke muziek, spelers met plezier erin, een 10 koppige band, een groot koor op de achtergrond, een inventief decor en een verhaal om nog eens over na te denken. Leuk voor jong en oud.
De voorstellingen zijn zaterdag 22 maart, om 19.00 en 21.00 uur en zondag 23 maart om 14.30 uur.  Locatie: De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, Apeldoorn – de Maten.
Kaartjes kosten € 3 en zijn aan de zaal te verkrijgen. Drie kwartier voor de voorstellingen is het VuurKrachtCafé open, met koffie/thee en gebak. Al een beetje nieuwsgierig? Kijk op: www.3ranken.nl/vuurkracht voor meer informatie en foto’s van de repetities. Vragen?  email: [email protected]

Reacties