Muziekvereniging Juliana Uddel voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert van muziekvereniging ‘Juliana’ uit Uddel plaatsvinden. 

Bron de Band: UDDEL – Zaterdag 22 maart zal het traditionele voorjaarsconcert van muziekvereniging ‘Juliana’ uit Uddel plaatsvinden. 
Er is door fanfare en drumband weer hard gestudeerd. De drumband heeft in het afgelopen najaar maar liefst zeven nieuwe jeugdleden mogen begroeten en zij zullen zeker van zich laten horen. Alle leden van de drumband zullen samen een prachtig nummer spelen: De Efteling. Ook zullen de leerlingen een stukje laten horen en zien wat momenteel helemaal ‘in is, de Cupsong. De cups zullen er zijn en de song is een verrassing, de leerlingen worden hierin begeleid door melodisch slagwerk. Tamara en Marlon, de jonge leerlingen die al wat langer lid zijn zullen samen een stukje melodisch slagwerk laten horen. Dit is, zeker voor de jeugd onder ons een bekende hit Wrecking ball van Miley Cyrus. De ‘oudere’ leden van de drumband spelen de Rockmarch en Soundtracks. En de drumband speelt uiteraard onder leiding van instructeur Marc Gouswaart.
De fanfare, onder leiding van dirigent Dethmer Jan van Heerde, laat ook prachtige nummers horen als: Nordic Fanfare and Hymn, Song of Praise, Romantic Mood, Break Out, The Centurion, Floris, Skyline, Antonin’s New World en The Standard of St. George. Een zeer gevarieerd programma dus. 
wig7tcprp412x9jnodq513wk3-w300-h250-f-be
Tijdens de pauze is er als vanouds een verloting. 
Dit jaar wordt het concert geven in sporthal ‘De Schier’, achter het dorpshuis. Het wisselen op het podium vraagt veel tijd en de ruimte is ideaal om de drumband en fanfare hun vaste plek te geven. De deuren gaan om 19.00 uur open zijn en het concert begint om 19.30 uur. Natuurlijk is de toegang ook dit jaar weer voor iedereen gratis.

Reacties