Nieuwe voorjaarsmode op de Eglantier

Modeshow zaterdag 22 maart 13.00 en 15.00 uur

Zaterdag 22 maart kan de bezoeker van de Eglantier weer genieten van een spectaculaire 
voorjaarsmodeshow. De ondernemers van het winkelcentrum presenteren de nieuwe collectie en trends voor dames, heren en kinderen.
De modeshows zijn al een vast begrip op de Eglantier geworden. Het winkelcentrum heeft dan ook steeds meer op het gebied van mode en trends te bieden. Het aanbod in de modeshow is daardoor verrassend breed: van kleding, schoenen, sieraden en brillen tot hairstyling, make up en lingerie. 
Deelnemende ondernemers zijn: Adam Menswear, AMI Kappers, AnneBra Lingerie, By Artistique Haarmode, Erna de Wilde Hairstyliste, Fashion Factory, Jansen & Jansen Schoenmode, Juwelier Weltevreden, Klein Optiek, Lake Side, Pretty Tall, Shoeby en Zoem Kidsfasion. Zelfs dierenwinkel Petz & Zoo benut deze mogelijkheid om nieuwe trends voor honden en andere dieren te showen. Natasja Diks van Kejara Visagie verzorgt de visagie van alle modellen.
De catwalk wordt opgesteld op het Franse pleintje voor Brasserie La Petite Perle. Op deze catwalk zullen jonge en volwassen modellen de laatste modetrends showen. De modeshows starten om  13.00 uur en 15.00 uur. Alle bezoekers kunnen het evenement gratis bijwonen.
jkmfb2fwlbfw7lh2i0z6di3fs-w300-h250-f-be

Reacties