VegaVrijdag in Keizerskroon op 21 maart

Elke maand start een Apeldoorns restaurant met de VegaVrijdag. Op dit moment worden gasten door Gasterij Leienplein10 en de Cantharel op vrijdag al extra verwend als zij vegetarisch eten.

Vanaf 21 maart is dat ook het geval bij de Keizerskroon. De aftrap van de VegaVrijdag bij de Keizerskroon wordt feestelijk gevierd. Er is door de chef-kok een overheerlijk en bijzonder vegetarisch (of veganistisch) 4-gangenmenu samengesteld voor de prijs van een 3-gangenmenu. 
De omlijsting van de avond wordt verzorgd door historicus H. Ummels, die een lezing zal geven over Paleis en domein het Loo. Iedereen is van harte welkom vanaf 18:00 uur. 
Aanmelden kan op: https://vegavrijdag.wufoo.com/forms/vegavrijdag-21-maart of telefonisch bij de Keizerskroon op tel. 055 521 7744. De VegaVrijdag is een initiatief van een aantal enthousiaste vrijwilligers, die lekker vegetarisch eten in Apeldoornse restaurants willen promoten.
Om de kwaliteit en kwantiteit van vegetarische gerechten in Apeldoornse restaurants te bevorderen, heeft een groep enthousiaste vrijwilligers de VegaVrijdag ingesteld en restaurants opgeroepen om hieraan mee te doen. Elke vrijdag zorgen de deelnemende restaurants voor bijzondere vegetarische gerechten, korting op het menu en/of gratis drankje bij de vegetarische gerechten. Het komende jaar wordt er elke maand in een ander restaurant een startavond georganiseerd.

Reacties