csv Apeldoorn-DETO Twenterand

Zaterdag 5 april speelt csv Apeldoorn, op Sportpark Orderbos, tegen DETO Twenterand. De tegenstander onder leiding van interim-trainer Jürgen Schefczyk staat op de laatste plaats van de ranglijst en is dus hekkensluiter van de Hoofdklasse C. De Vriezenveners behaalden in twintig wedstrijden zeventien punten. csv Apeldoorn heeft een wedstrijd meer gespeeld en staat op de zesde plaats met 32 punten.

Bron: Denise Veeneman Een bijzonder weerzien dus met voormalig csv-trainer Jürgen Schefczyk, die uitkijkt naar het duel: “Ik vind het ontzettend leuk om terug te komen bij mijn oude club, maar liever niet als tegenstander.
jurgen
Foto Twitter: Op weg naar Apeldoorn uitermate geconcentreerd
Met elkaar hebben we een prachtige tijd gehad op Sportpark Orderbos en dat zit natuurlijk wel diep van binnen. Dat koester ik ook. Maar zaterdag kom ik met DETO om de sportieve strijd aan te gaan en drie punten te pakken.”
De wedstrijd op Sportpark Orderbos begint om 15.00 uur, en staat onder leiding van scheidsrechter B.A.F. Grilis. De wedstrijd is live te volgen via de Twitter-account van csv Apeldoorn: http://www.twitter.com/csv_apeldoorn.
Bekijk via http://www.csvapeldoorn.nl de uitgebreide voorbeschouwing van Henk-Jan van Beek.
s4a57kbxzwz4xwcy8ixc55yih-w300-h125-f-be

Reacties