Koploper Vierhouten ’82 laat steekje vallen 

AGOVV doet weer mee in titelstrijd

Door een onverwachte nederlaag van Vierhouten ’82 lijkt de kampioensstrijd in de vierde klasse B bij de zaterdagamateurs weer helemaal open. Door het verrassende 1-0 verlies bij Rood Wit is AGOVV de koploper tot op de drie punten genaderd. 
Zelf boekten de Blauwen zaterdagmiddag op eigen veld een afgetekende 5-1 overwinning op SV Harskamp. De Apeldoornse goals werden gescoord door Tim Schuitert (16.), Yuri Brentjens (21., 42., 50.) en Marco Bosz (91.). Tussendoor scoorde Luc Riezebos (31.) tegen. Door zijn drie doelpunten staat de teller voor AGOVV-topscorer Brentjens nu al op 31 competitiegoals.
Met nog drie wedstrijden voor de boeg voelt Vierhouten ’82 de hete adem van AGOVV nadrukkelijk in de nek. AGOVV, als winnaar van de eerste periodetitel al verzekerd van deelname aan de play-offs voor promotie naar de derde klasse, loert op een nieuwe misstap van de lijstaanvoerder om het seizoen wellicht toch nog op de eerste plaats te eindigen. Als beste nummer twee van de vierdeklassers kunnen de Apeldoorners eventueel aan het einde van de rit eveneens rechtstreeks promoveren.
AGOVV besluit de competitie tegen Veluwse Boys (12.4, uit), Wodanseck (19.4, thuis) en Barneveld (3.5, uit). Vierhouten ’82 moet zijn puntenvoorsprong zien vast te houden tegen Wageningen (12.4, thuis), Prins Bernhard (19.4, uit) en EMM Randwijk (3.5, thuis).
vonkautobedrijf

Reacties