Trainer Karrenbelt verliest van zijn oude club SC Genemuiden

GENEMUIDEN – csv Apeldoorn verloor zaterdag met 4-1 van Sportclub Genemuiden. Oud-trainer van Genemuiden Richard Karrenbelt (nu bij csv Apeldoorn) zag het helemaal misgaan en daarmee worden de kansen voor een periodetitel voor csv Apeldoorn steeds kleiner.Een rode kaart voor csv Apeldoorn speler Bram Holtman na 24 minuten was een belangrijk moment in de wedstrijd. Holtman kreeg deze rode kaart nadat hij Lip onderuit haalde, terwijl hij op weg was naar de goal van csv Apeldoorn.

Willem Lanjouw schoot na ruim een half uur vervolgens de 1-0 binnen. Na rust raakte csv Apeldoorn de lat, maar na een mooie aanval besliste Jeffrey de Visscher het duel (2-0). In de slotfase schoot Herman van Dijk de 3-0 binnen, waarna Hoekstra direct reageerde met de 3-1.
De Visscher schoot de 4-1 binnen. Een zeer rommelige wedstrijd, waarbij de arbitrage in negatieve zin een hoofdrol speelde. Ook nog een rode kaart voor van Dijk van Genemuiden in de 86e min vanwege natrappen. Passend bij het fluitgedrag van de scheidsrechter in deze wedstrijd.
Dat het voor suporters toch een leuke wedstrijd was bewijst een reactie in het gastenboek van csv Apeldoorn.nl: Hulde  aan spelers van het EERSTE, wat een wedstrijd, geweldig genoten van jullie. Maar wat kan voetbal af en toe onrechtvaardig zijn, Bram eraf om niets, toch gewoon lekker door voetballen. De scheids had vandaag een hoofdrol, maar ondanks het verlies heb ik genoten. HULDE CSVA, als jullie zo doorgaan, komt het goed. Hier rij ik voor naar Genemuiden.
bouw2 Bloedeloze 0 0 in Aalten
Genemuiden klom door de zege naar de derde plek. Harkemase Boys verloor namelijk. Onderin deed VVOG slechte zaken door thuis te verliezen van SVZW. Ook voor DETO Twenterand, de ploeg van Jurgen Schefczyk begint het er somber uit te zien.