18 april Singlesdag bij Apenheul

Zoeken naar oerinstincten van liefde

Apenheul houdt op vrijdag 18 april samen met Apemanagement een bijzondere Singlesdag. Apen leren mensen de liefde van hun leven vinden: Jambo, Toufik, Kevin en Jill laten singles zien hoe zij hun oerinstinct moeten volgen.
Deelnemers aan de Singlesdag maken bij hun zoektocht naar de ideale partner kennis met de eigen oerinstincten. Je krijgt nieuwe inzichten, veel tips en ontdekt hoe apen hun ideale partner vinden en verleiden. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om andere singles te ontmoeten.
Liefde is een complex samenspel van instincten, cultuur, hormonen en verstandelijke afwegingen. Ons gevoel wordt bepaald door onze genen, maar ons verstand probeert ons vaak een andere kant op te sturen. Niet alleen hobby’s, opleiding en voorkeuren bepalen wie jouw geschikte partner is, maar je eigen oerinstincten. Probeer daar als single maar eens chocola van te maken…
Patrick van Veen (Apemanagement) neemt de singles mee op een ontdekkingstocht langs de biologie van onze partnerkeuze. Hij geeft antwoord op de vraag waarom we juist die ene partner zoeken en wat hem of haar zo aantrekkelijk maakt. Geen matchmakers deze dag, maar een andere kijk op je eigen biologie.
Het programma ziet er op 18 april als volgt uit:
11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Lezing van Patrick van Veen
12.00 uur Workshop
13.00 uur Lunch
13.30 uur Vervolg programma, met rondleiding, speed ‘snuffeldate’ en borrel.
17.30 uur Einde
Deelname aan dit speciale Singlesprogramma kost € 30,- p.p. Dit is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en het boek ‘Oerinstincten van de liefde’ van Patrick van Veen (Apemanagement).
Aanmelden/informatie: www.apenheul.nl
vh9hhckatx470i1m1eztd76n0-w300-h250-f-be

Reacties