Nog 200.000 WK Kaarten beschikbaar

Bron: Belga/fifa.com Er zijn nog 199.519 tickets beschikbaar voor het WK voetbal in Brazilië. Dat heeft de Wereldvoetbalbond FIFA laten weten. De kaarten gaan vanmiddag in de verkoop.Vanaf dinsdag 12 uur kunnen voetbalfans via de website van de Wereldvoetbalbond in de laatste verkoopfase tickets bestellen voor 54 van de in totaal 64 wedstrijden. 

Belga/fifa.com Er zijn nog 199.519 tickets beschikbaar voor het WK voetbal in Brazilië. Dat heeft de Wereldvoetbalbond FIFA laten weten. Vanaf dinsdag 14 april 12 uur kunnen voetbalfans via de website van de Wereldvoetbalbond in de laatste verkoopfase tickets bestellen voor 54 van de in totaal 64 wedstrijden. Voor tien duels zijn geen kaartjes meer beschikbaar. Dat zijn naast de openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië en de finale ook de partijen Mexico-Kameroen, Engeland-Italië, Argentinië-Bosnië, Brazilië-Mexico, Spanje-Chili, Kameroen-Brazilië, Kroatië-Mexico en Australië-Spanje. 
krhbq3j7dvv4hfxhek6mj2en7-w300-h250-f-be
Laatste kans
In eerdere verkoopsfases gingen al 2.577.662 tickets de deur uit. ‘Met nog minder dan twee maanden te gaan, is dit de laatste kans voor de supporters om hun tickets voor het voetbalfeest te boeken. Ik ben ervan overtuigd dat we een grote vraag zullen krijgen voor de resterende kaartjes, niet alleen van de Braziliaanse supporters, maar ook van mensen over de hele wereld’, aldus Thierry Weill, FIFA Marketing Director die de kaartverkoop regelt.

Reacties