OPSTAND 1 MEI A.S. Nieuwe snelwegactie tegen kabinetsbeleid

1 MEI LAAT HET VOLK WEER VAN ZICH HOREN. NU ZIJN WIJ AAN DE BEURT ZEGT AGEMA OP ZIJN FACEBOOK WEBSITE + SAMENWERKING MET de ContraClub

NIET MEER DE LOBBYISTEN, GROTE BEDRIJVEN OF ANDERE ZAKKEN VULLERS. DE PRIJZEN ZULLEN MOETEN DALEN. DE ZORG ZAL GOEDKOPER MOETEN. EN VEEL BETER.
ER ZIJN TEVEEL PROBLEMEN OM STEEDS OP TE MOETEN NOEMEN MAAR IEDEREEN WEET ZE ONDERTUSSEN WEL  IK KAN NIET ZEGGEN DAT U MEE MOET STRIJDEN. 
EPE – De langzaamaanactie op de Nederlandse snelwegen van begin maart krijgt een vervolg. Epenaar Jerry Agema wil op 1 mei weer zo’n actie op touw zetten.
De boze actievoerders willen volgens eigen zeggen Nederland weer teruggeven aan de burgers in plaats van aan banken en bedrijven. 
Ze zijn tegen fiscale voordelen voor bedrijven, terwijl andere Nederlanders afhankelijk zijn van voedselbanken. Agema heeft bewust gekozen voor een dag die in een schoolvakantie valt. Bij de vorige actie kwam er veel kritiek vanwege de overlast en files.
LEES OOK: 7 MAART OPSTAND
inatiatief van ContraClub SAMEN met Jerry Agema . 
Landelijke demonstratie 2013 

Wat is de ContraClub ?
Momenteel zijn er in Nederland, en meer dan ooit tevoren !, vele mensen en groepen die het niet eens zijn met het huidige beleid van het kabinet en de EU.
Al deze mensen en groepen worden onder de naam ContraClub bij elkaar gebracht.
Want : Samen staan we sterker.
Samen kunnen we onze krachten bundelen en ijzersterk actievoeren.
Doel is om het voor alle bewoners weer leuk te maken om in Nederland te wonen.
Overheid
EU referendum
Sociale voorzieningen
Woning wet
Belasting
Recht
Zorg toeslagen buitenlanders
Hypotheekrente
Inkomstenbelasting veelverdieners
Ontwikkelingshulp
Wie werken er momenteel samen:
Jerry Agema, Landelijke Demonstratie 2013, Friezen In Opstand, Luca Burger Verzet, Drenthe In Opstand, Nederland United, Schokkend Groningen, Rotterdam In Opstand, Nederland Baalt, Je Stem Telt Wel

meld u aan klik hier
MAAR VRAAG UZELF AF. 

WAT IS VOOR U EEN GOEDE REDEN OM NIET OP TE KOMEN VOOR UW RECHT EN DAT VAN U MEDEMENS. KUNT U NIET MEE RIJDEN OMDAT U GEEN AUTO HEEFT. MAAR WILT U TOCH MEEDOEN. GAAN DAN NAAR HET BINNENHOF. DAT IA ONS EINDPUNT EN GAAN DAAR UITERAARD OOK ACTIEVOEREN. Bron Facebook website Jerry Agema
w6j8s9oxc2b03tf04i371wvx6-w300-h250-f-be

Reacties