Voor de derde keer een nietje door Melisa Schaufeli vrouw van Andy van der Meyde

Schaufeli vond het jaren geleden een stuk enger om uit de kleren te gaan. “Ik voel me nu zekerder terwijl ik misschien minder mooi ben”, legt ze uit. “De onzekerheden zijn weg. Ik schaam me niet, ik heb drie kinderen gehad maar ik voel me nog steeds sexy.”

Melisa Schaufeli is nu ze ouder is een stuk minder onzeker dan vroeger. “De kinderlijke onzekerheid is weg”, zegt het model en playmate voor de camera van Novum Nieuws. Schaufeli, die verloofd is met oud-voetballer Andy van der Meijde, staat voor de derde keer in Playboy. De cover van het blootblad wordt donderdag onthuld.
De playmate, die met Van der Meijde wordt gevolgd in een realityserie op SBS6, vindt het leuk om als ze oud is terug te kijken naar haar naaktfoto’s. “Nu hangen de tatoeages op mijn enkels, maar zo zag ik eruit”, blikt ze vooruit.
Melisa Schaufeli is bezig met een eigen T-shirtlijn. Dat heeft de vriendin van oud-voetballer Andy van der Meijde donderdag bekendgemaakt. De collectie bestaat uit shirts met kreten die slaan op Schaufeli en haar vriend.
“De teksten slaan op mij, op Andy en het leven”, zegt het model en playmate voor de camera van Novum Nieuws. Schaufeli kwam op het idee doordat zij vaak in kleding van Van der Meyde rondloopt. De shirts die zij ontwerpt zitten dan ook los. “Veel vrouwen dragen T-shirts van hun man.”
Schaufeli onthulde niet wanneer haar collectie in de winkels ligt. Wel is ze van plan om elk seizoen shirts met vier verschillende teksten te lanceren. “Dat vind ik heel erg leuk.”
hpucdwzd8qs796z1cou6mq0su-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Kijk wel even in uw spambox of de mail goed terechtkomt svp!

Reacties