Andy en Melisa zitten er bijna doorheen, Melisa: “we slaan elkaar bijna de hersens in”!

Het koppel wordt gevolgd in een realityserie voor SBS6 en is daarnaast te zien in duikshow Sterren Springen. “We zijn heel veel aan het opnemen nu”, zei de oud-voetballer. Schaufeli heeft behoefte aan wat rust. “We zijn helemaal gek aan het worden van alles om ons heen.”

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zitten er een beetje doorheen. “Het is heel erg stressvol. We kunnen het bijna niet meer aan”, zei playmate Schaufeli vrijdag in RTL Boulevard.
Lees ook:

Vroeg vriendin ten huwelijk
In de realityserie Andy & Melisa is vrijdagavond te zien hoe de oud-sporter zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. “Ik was heel zenuwachtig. Normaal heb ik dat nooit”, blikte Van der Meijde terug. Schaufeli wil graag dat de gasten uitbundig gekleed gaan op de bruiloft. “Iedereen mag gaan zoals hij altijd al een keer verkleed wilde zijn.”

hpucdwzd8qs796z1cou6mq0su-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Kijk wel even in uw spambox of de mail goed terechtkomt svp!

Reacties