Melisa Schaufeli heeft burenruzie met collega kapperszaak

Andy en Melisa hebben burenruzie

Melisa Schaufeli, de vriendin van ex-voetballer Andy van der Meijde, heeft ruzie met haar buren. De kapsalon van Melisa in Apeldoorn zorgde al vanaf de opening vorig jaar voor een kappersrel. De eigenaresse van Le Coiffeur, de kapperszaak naast Melisa, zou haar namelijk het leven zuur maken.

“Ze is zo lastig”, verzucht Melisa in Weekend. “Ze zit gewoon naar dingen te zoeken zodat ik hier weg moet. Ze heeft al eens een rechtszaak tegen me aangespannen, en daarbij ben ik in het gelijk gesteld. Maar ze gaat maar door.” De ex-playmate krijgt zo rechtszaak na rechtszaak aan haar broek. “Deze keer zou mijn pand te klein zijn voor het aantal beschikbare parkeerplaatsen, waardoor ik 10.000 of zelfs 20.000 euro per jaar extra aan parkeervergunningen zou moeten betalen.”

Volgens de eigenaar van een slijterij, die precies tussen de ruziënde kapperszaken inzit, zou de eigenaresse van Le Coiffeur zich bedreigd voelen door Melisa vanwege een flinke verbouwing vorig jaar. “Le Coiffeur moest zich toen aan verschillende voorschriften en regels houden, terwijl Melisa zonder verdere belemmeringen hier kon intrekken.”

De eigenaresse van Le Couiffeur wil aan Weekend niks kwijt, “want ik heb al genoeg met ze te stellen.” Toch maakt Melisa zich geen zorgen en heeft ze vertrouwen in haar zaak, ook als ze zou moeten verhuizen. “Ik hoef niet per se op een A-locatie te zitten om het druk te hebben. Ik heb genoeg klanten.”

hpucdwzd8qs796z1cou6mq0su-w300-h125-f-be

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Reacties