Oud-Burgemeester Apeldoorn: Doet ‘ie het of NIET! Hype op internet

Fred de Graaf raakt Máxima aan: onhandig of joviaal?

APELDOORN – Fred de Graaf is een hype op internet. De oud-burgemeester van onder meer Apeldoorn en Bronckhorst is te zien in een video op YouTube waarop het lijkt dat hij even zijn hand op de rechterbil van koningin Máxima legt.
De Graaf was zaterdag de gids van de koninklijke familie tijdens het bezoek aan Amstelveen. Het is de vraag of Máxima de aanraking gemerkt heeft, aan de beelden valt dat niet op te maken. Enkele reacties op facebook en Twitter
“Je blijft met je tengels van vrouwen af, zolang zij zelf er geen toestemming voor hebben gegeven”, is als reactie te lezen op het YouTube. Iemand anders schrijft: “Dat was alleen een handje erop, hij greep er niet eens in.”
Een vrouwelijke twitteraar snapt de burgemeester wel: “Wees eerlijk, als jullie de kans hadden gehad dan had je ook in Máxima’s billen geknepen.” De koninklijke familie bracht zaterdag een bezoekje aan de Noord-Hollandse gemeente.
Zelf is De Graaf zich van geen kwaad bewust, zei hij tegen de NOS. “Het is niet iets dat ik me herinner en al helemaal niet iets dat ik bewust zou doen.” Ook zei De Graaf dat er op het filmpje best een centimeter tussen zijn hand en de billen van de koningin kan zitten. Ook wijst hij er op dat in het beeldmateriaal is geknipt.
Het bewuste fragment wordt flink gedeeld op sociale media. Iedere minuut loopt het aantal mensen dat het filmpje bekijkt met tientallen op
.
Het bewuste fragment:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.