Apeldoorner Waylon en Ilse door naar de finale Euro Songfestival

Oranje boven. The Common Linnets zijn de beste inzending. Dat schrijft de Deense krant Berlingske vrijdag. Zij beoordeelde alle 37 inzendingen voor het Eurovisie Songfestival.

Lars Rix, muziekjournalist Berlingske, grootste krant in Denemarken, vertelt aan Shownieuws: “Ik heb 37 acts gerecenseerd en ik vind het Nederlands liedje het best. Het is een erg knap nummer; het beste. En in mijn optiek is het gewoon een perfect popliedje. Dat is een compliment, maar ik denk niet dat ze gaan winnen. Dat is een heel ander ding; een compleet andere aangelegenheid. 
Dit is namelijk het Eurovisie Songfestival en helaas winnen dan erg poppy up-tempo deuntjes. Dat is heel andere koek dan zeggen dat iets een goed nummer is. Ik hoop zelf dat er in de toekomst meer van dit soort echt goede liedjes als het Nederlandse de ruimte krijgen.”
Over de steeds positiever wordende sfeer rond Calm After the Storm zegt Ilse: “Die goede berichten voelen gewoon heel fijn; de sfeer is ontzettend positief, dat werkt gewoon heel opzwepend; dan voel je je wel enorm door gesteund.”
[twitter_old 462152808155062272/]
Vrijdagavond vindt de tweede repetitie plaats op het Kopenhaagse podium en daar is natuurlijk heel veel pers bij aanwezig. Zo’n topscore kunnen The Common Linnets dus mooi in hun zak steken.
Andere landen die hoge ogen gooien zijn Zweden, Albanië en Oekraïne; zij kregen van Berlingsken vier sterren.
Bron: http://www.show.nl/showflits/the-common-linnets-op-nummer-een/ 
autoruit-stuk
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Reacties