Wenum Wiesel crematorium Ja of Neen

Bron: de stentor: Burgemeester John Berends neemt de petitie van het actiecomité Crematorium Wenum Wiesel Nee! in ontvangst. ,,Het onderwerp een tweede crematorium in de gemeente Apeldoorn heeft al veel stof doen opwaaien”, legt een woordvoerder uit. ,,Nut en noodzaak is er niet. Het crematorium Heidehof in Ugchelen heeft voldoende capaciteit om de crematies voor inwoners van de gemeente Apeldoorn en omringende gemeenten te verzorgen. Politieke partijen hebben aan B en W vragen over het onderwerp en dan met name de dubieuze rol van de gemeente gesteld.”

APELDOORN – Het college van B en W van Apeldoorn krijgt vanavond om 18.45 uur in het stadhuis de petitie en handtekeningen tegen een crematorium op begraafplaats Wenum overhandigd.
100voetbal
De mogelijke locatie voor de vestiging van een tweede crematorium is op de begraafplaats Wenum aan de Ramsbrugweg. ,,De bevolking van Wenum Wiesel en Noord Apeldoorn is fel tegen deze vestiging. Een aantal inwoners is een actiecomité begonnen en heeft huis aan huis een handtekeningenactie gehouden.”
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.  

Reacties