Orpheus kaartverkoop start 20 mei a.s.

Op dinsdag 20 mei gaat de kaartverkoop voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2014-2015 van start. Die avond presenteert theater Orpheus tijdens een speciale editie van het Cultureel Café de highlights van het nieuwe theaterseizoen. Aanmelden voor deze gratis avond kan via [email protected] Kijk voor meer informatie op www.orpheus.nl.

Feestelijke avondTijdens deze avond neemt programmeur Marijt Helmink het publiek mee langs de highlights van het nieuwe seizoen. Van een aantal voorstellingen krijgt u zelfs al een voorproefje te zien. Zo komt bijvoorbeeld Ursul de Geer vertellen over de toneelvoorstelling Stoner en laat cabaretière Eva Crutzen een stukje uit haar voorstelling ‘Bankzitten’ zien. 
Waar & wanneer
De feestelijke avond vindt plaats op dinsdag 20 mei, aanvang: 20.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur waarna de avond in de foyer wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. De theaterkassa is extra geopend, zodat meteen gereserveerd kan worden voor het nieuwe seizoen. 
Aanmelden voor deze avond kan via de theaterkassa van Orpheus via [email protected] of telefonisch via 055 527 03 00. De theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. www.orpheus.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Reacties