Informatiebijeenkomst over borstvoeding. 

Gelre ziekenhuizen en Naviva kraamzorg nodigen zwangere vrouwen, hun partners en andere belangstellenden uit voor de informatiebijeenkomst over borstvoeding. 

Gelre ziekenhuizen en Naviva kraamzorg nodigen zwangere vrouwen, hun partners en andere belangstellenden uit voor de informatiebijeenkomst over borstvoeding. 
Tijdens deze avond vertelt een van de lactatiekundigen van Naviva kraamzorg, iemand van vereniging borstvoeding natuurlijk of een lactatiekundig opgeleide verloskundige over de voordelen van borstvoeding, over het aanleggen van de baby en het afkolven van moedermelk. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 mei 2014 in het Auditorium van Gelre ziekenhuizen aan de Albert Schweitzerlaan 31 in Apeldoorn. 
De afdeling Verloskunde van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn voert naast gerichte gezinszorg een doelbewust beleid op het gebied van borstvoeding. Dat beleid is er op gericht om de kwaliteit van zorg voor moeder en kind voortdurend te verbeteren waar mogelijk. Steeds meer ouders weten dat moedermelk voor hun kind echt de beste keuze is. Zo’n tachtig procent van de aanstaande moeders in ons land kiest na goede voorlichting bewust voor borstvoeding.
De informatiebijeenkomsten over borstvoeding maken deel uit van de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om het WHO/Unicef certificaat ‘Zorg voor borstvoeding’ te verkrijgen en te behouden. Zowel Gelre ziekenhuizen als Naviva kraamzorg zijn in het bezit van dit certificaat. Daarmee krijgen aanstaande ouders de beste garantie op consistente zorg voor borstvoeding van hoge kwaliteit. 
Praktische informatie
De zaal gaat open om 19.15 uur, de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De avond duurt van 19.30 – 21.30 uur en wordt verzorgd door een lactatiekundige van Naviva kraamzorg, een deskundige van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en een verloskundige van VerloskundigenKring KleinApeldoorn.
Adres: Auditorium Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, Albert Schweitzerlaan 31 te Apeldoorn.
Meer info: www.naviva.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Reacties