Vijfde Walking Summer Dinner van Stichting ‘kLEEF!

Lekker eten in vier verschillende Apeldoornse restaurants, samen met leuke mensen voor een goed doel. Dat is het Walking Summer Dinner van de Stichting ‘kLEEF! dat 16 juni voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt gehouden. Het geld dat het charitydiner opbrengt, komt direct ten goede aan het werk van de Stichting voor kankerpatiënten en hun naasten.

Stichting ‘KLEEF!  met haar inloophuis is een ontmoetingsplaat voor iedereen in de regio Apeldoorn die, op wat voor een manier dan ook, te maken heeft ( gehad) met kanker.
Wie zich opgeeft voor het Walking Summer Dinner krijgt vier gangen geserveerd, telkens in een ander restaurant, namelijk in De Wilde Pieters, Poppe, Sizzles en Twenty2. Na iedere gang volgt een wandeling naar het volgende restaurant. De gasten betalen hier €75,– p.p incl drankjes voor.
Traditiegetrouw verkoopt ‘kLEEF! Tijdens het diner armbandjes (€7,50) waar een lootje aan hangt.
Aan het einde van de avond is de trekking van de loterij waarin begerenswaardige prijzen te winnen zijn.
10 jaar Inloophuis
Het doel van het Walking Summer Dinner is natuurlijk om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting ‘kLEEF! Dit jaar zal het diner extra feestelijk zijn omdat het inloophuis 10 jaar bestaat en het walking Summer Dinner het eerste lustrum beleeft.
Live muziek
Daarom is er live muziek bij de restaurants. In de Wilde Pieters treedt pianist Bert Louissen op, bij Poppe de dames EDGE, bij Sizzles Robin en Saniye en bij Twenty2 Leo Vooijs.
De avond start bij de Wilde Pieters waar voor iedereen een glaasje prosecco met amuses van de deelnemende restaurants klaar staan. Rond kwart voor zeven volgt de eerste wandeling naar het restaurant voor het voorgerecht. Het diner zal rond half 11 afgelopen zijn, waarna de loterij volgt in
de Wilde Pieters. Daar zal de opbrengst van de avond bekend gemaakt worden en is er wellicht nog tijd voor een gezamenlijk optreden van de artiesten, dansen en een gezellige nazit.
Loterij
De prijzen in de loterij zijn
* Sieraad ontworpen door Wilfred Krook van Bouman en Bouman juweliers.
* Jura koffiemachine beschilderd door Twan van de Vorstenbosch, aangeboden door Kaldi Apeldoorn
* Dames- of herenzonnebril aangeboden door Inzicht Optiek en Horen
* Twee maanden gratis werkplek bij kantorenhuis Röntgen
* Dinerbonnen voor twee personen van de deelnemende restaurants
* Fotoshoot voor jezelf of de familie(maximaal 5 personen) aangeboden door Fred Tigelaar
Verder zijn er bijzondere prijzen aangeboden door 5 sterren Hotel De L’Europe Amsterdam.
Hotel De L’Europe draagt kanker gerelateerde goede doelen een warm hart toe!
Het is dan ook heel bijzonder dat Stichting ‘kLEEF! als  goed doel uitgekozen is en dat zij ons 
ondersteunen in de vorm van prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld voor de loterij.
Hoofdprijs:
1 overnachting voor 2 personen met een diner in Bord’Eau (sinds kort bekroond met een 2e Michelin ster)
2e Prijs:
1 overnachting voor 2 personen met een diner in de Hoofdstad Brasserie
3e prijs:
Beauty treatment in de spa “Skins” twv €200,– met aansluitend een High Tea in de Promenade
De trekking van de prijzen is direct na afloop van het Walking Summer Dinner in De Wilde Pieters. Als de eigenaren van de winnende loten er niet zijn, zal de trekking opnieuw plaatsvinden, wij kunnen de prijzen niet bewaren, ze moeten er dezelfde avond uit.
Inschrijven
Deelnemen aan het diner is mogelijk via inschrijfkaarten die te verkrijgen zijn via de Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, 7311 CL Apeldoorn, telefoon 055-5762676.
Na overmaking van het verschuldigde bedrag krijgen de deelnemers een bevestiging.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus VOL=VOL.
Mis het niet!
Voor vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 055-576 26 76 of via ons e-mailadres: [email protected] Voor meer informatie over Stichting ‘kLEEF! kunt u terecht op onze website www.stichtingkleef.nl
bz452d8z2geukfihzcr2bjh1q-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties