Henk Koning ontvangt B&W Apeldoorn

College van burgemeester en wethouders meesters in burgers.

Gemaakt Op Woensdag 14 Mei 2014 16:04 Afdrukken E-mail Het pas geïnstalleerde college van Apeldoorn kreeg deze week een kijkje in de keuken bij McDonald’s.
Op uitnodiging van franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn Deventer Henk Koning, brachten zij een bezoek aan het McDonald’s restaurant in Apeldoorn Noord.
Zij spraken met het management van het restaurant over duurzaamheid in- en om de restaurants, re-integratie van personen welke een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, maar waren er ook om zelf te ervaren hoe het is om te werken bij McDonald’s.
 
Tijdens een interactieve rondleiding werden de gasten geïnformeerd over de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Maar ook werd er uitgebreid aandacht besteed aan het aspect duurzaamheid. McDonald’s is constantbezig met het verbeteren van de duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van LED verlichting, watervrije urinoirs en low oil volume friteuses die ongeveer 40% olie besparen.
 
Tijdens de rondleiding zag het college dat McDonald’s niets te verbergen heeft achter de schermen Lees verder op Apeldoorn Actueel
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.