Zaterdag 28 juni vindt de eerste Veluwse Antiek- en Brocante Fair plaats op boerderij de Groote Modderkolk.

Het is een initiatief van Stichting Loenen Events in samenwerking met Natuurmonumenten. De opbrengst van de fair komt ten goede aan de Clinic Clowns en de stichting Verdandi.

Ruim honderd exposanten op het gebied van modern en klassieke interieurs, woonaccessoires, tweedehands boeken, ansichten, nostalgia en antiek en brocante, wijnen en delicatessen bieden hun waren aan. Kortom, lekker snuffelen langs de vele boeken of op zoek gaan naar zilveren voorwerpen, klein meubilair of gewoon een gezellige dag beleven op de Veluwse fair. Kinderen kunnen een rit meemaken in klassieke Volvo’s, waarvan de vereniging dit jaar 44 jaar bestaat. Voor de kleintjes is er een kinderplein met diverse attracties zoals een springkussen, schminken, knutselhoek en nog veel meer. Uiteraard is er verse koffie met appeltaart van Verdandi
Bezoekers kunnen ook een bezoek brengen aan de zorgboerderij en de potstal met Brandrode runderen. Natuurmonumenten geeft uitleg over haar wijze van ecologische en biologische boeren.
Om 18.00 uur wordt er een grote veiling gehouden met bijzondere objecten zoals kunst, antiek, maar ook diensten (accommodaties in Frankrijk) worden geveild voor het goede doel. Er zijn inmiddels al bijzondere kunstwerken voor dit goed doel ter beschikking gesteld!
Wie een tent of kraam wil huren kan nu contact opnemen de www.veluwsefair.nl of even bellen naar 055-5053285. Er zijn nu nog interessante mogelijkheden voor kraamhuur.
Bron: Promotie Advies Apeldoorn  www.apeldoornseregiokrant.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.