Harley Motorfestijn Apeldoorn gaat gewoon door

De Harley Davidson-dag in Apeldoorn gaat volgende maand door. De gemeente heeft een vergunning verleend voor het motorfestival op 9 juni. Clubleden mogen die dag echter geen zogenoemde colours dragen. Als ze toch motorkleding met logo’s aan hebben wordt hun de toegang ontzegd, laat de gemeente donderdag weten.

De afgelopen maanden werden in meerdere plaatsen motorevenementen afgelast omdat burgemeesters geen vergunningen afgaven of ze introkken. Onder meer een Harley-dag in Valkenswaard en een Harley-beurs in Aarle-Rixtel gingen niet door uit vrees voor een confrontatie tussen rivaliserende motorclubs.
De gemeente Apeldoorn liet eerder al weten dat het Harley and European Bike Festival een ‘gezinskarakter’ heeft en dat het evenement nooit tot ordeproblemen heeft geleid. Het motorevenement in Apeldoorn wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. De organisatie verwacht vijftienduizend bezoekers.
jdyvvc2gqgve15gpoug569nrk-w300-h250-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties