Even voorstellen : dit is Shahir Olbina , 27 jaar , woonachtig in Apeldoorn

Mister Netherlands komt misschien straks uit Apeldoorn

Iedereen kent inmiddels wel de Miss verkiezingen voor vrouwen, maar kennen jullie ook de Mister verkiezingen voor mannen ?? 
Even voorstellen : dit is Shahir Olbina , 27 jaar , woonachtig in Apeldoorn en doet mee met de Mister International Nederland verkiezing.
Na een aantal voorrondes succesvol te hebben doorlopen, zit hij inmiddels in de finale wat 28 juni gaat plaatsvinden, in de Sugar Factory in Amsterdam.. (Kaarten zijn nog verkrijgbaar).
Daar gaat hij samen met 11 andere Misters strijden om de winnaar te worden en dus zich officieel Mister international Netherlands te mogen gaan noemen.. Naast deze hoofdtitel zijn er ook nog een aantal subtitels te winnen..
De hoofdtitel gaat dan ook door de winnaar vertegenwoordigd worden op de Mister World verkiezing in Korea wat in het najaar gaat plaats vinden.. 
Vote for “Mister Popularity 2014”! www.addpoll.com
Wil je op de hoogte blijven van t nieuws omtrent mister Nederland ga naar :
Wil je een kaartje bemachtigen voor de finale of wil je op de hoogte te blijven van de finalist uit apeldoorn : www.facebook.com/sgolbina
prwsly2ww7ysdwxdd53h03m2w-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties