Kerkdiensten voor vakantiegangers

Op alle zondagen in de maanden juni, juli en augustus worden in de Kapel van Hoog Soeren de zogenaamde Onderwegkerkdiensten gehouden.

Deze oecumenische diensten duren ongeveer een half uur en zijn bedoeld om ook in de vakantieperiode een tijd van bezinning te kiezen. Deze mogelijkheid wordt (al sinds 1966) geboden door voorgangers, organisten en commissieleden die zich hiervoor op vrijwillige basis inzetten.
Vakantiegangers in en rondom Apeldoorn, maar ook ‘thuisblijvers’ zijn welkom om 09.00 of 11.00 uur. Aan het eind van de dienst wordt een schaalcollecte gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor een goed doel die meestal ver buiten ons land ligt, maar wat een initiatief is van mensen die in Apeldoorn of omgeving wonen. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor een project in Kenia van Stichting God Bless You homes, een particulier initiatief van Ria en Wim Hart uit Ugchelen.
iu1za2e1e8uj1t6wdx81fl6k8-w300-h250-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties