Nieuwe aanwinsten voor AGOVV

Davids en Stout versterken selectie Blauwen

Na Sonny Bosz hoopt AGOVV opnieuw een speler aan de selectie van het eerste elftal toe te voegen met ervaring in zowel het betaalde voetbal als op het hoogste amateurniveau. Het betreft een oude bekende: Jaap Davids. 
De voormalige jeugdspeler van Vitesse speelde in het seizoen 2006-2007 op huurbasis drie competitiewedstrijden namens de profs van AGOVV in de Jupiler League. De inmiddels 29-jarige verdediger speelde verder FC Den Bosch, De Treffers en FC Lienden. De afgelopen drie seizoenen kwam Davids uit voor Zondaghoofdklasser RKHVV uit Huissen.
Marcus Stout keert van Nunspeet terug naar AGOVV. Juan Pablo Jochems heeft overschrijving aangevraagd van AGOVV naar Spakenburg.

agovv Uitslagen en StandenPB Uitslagen en StandenRoburEtVelocitas Uitslagen en StandenColumbia Uitslagen en StandenWSV1 Uitslagen en StandenBeekbergen Uitslagen en StandenAlbatross Uitslagen en Standenzvv56 Uitslagen en StandenVictoriaBoys Uitslagen en Standengroenwit62 Uitslagen en StandenTKA1 Uitslagen en StandenAlexandria Uitslagen en StandenApeldoornseBoys Uitslagen en StandenBeatrix Uitslagen en StandenOrderbos Uitslagen en Standen

LAATSTE NIEUWS AMATEURVOETBAL

Reacties