Saté Kookworkshop: zondag 22 juni a.s.

Voor velen een reden om de BBQ aan te steken.Heb je geen tijd om zelf saté te maken of wil je eens wat anders dan een hamburger of worstje op de BBQ ? Bel of mail mij en ik maak graag een heerlijk en bijzonder voorstel voor je.

Saté Kookworkshop: zondag 22 juni a.s.
Altijd al zelf overheerlijke saté willen maken, schrijf je dan nu in voor deze kookworkshop.
We maken maar liefst 10 verschillende soorten saté, niet alleen van kip maar ook van vis, garnalen, rundvlees etc. En natuurlijk gaan we deze saté’s roosteren op de BBQ met houtskool.
Deze ca. 4-uur kookworkshop begint om 16.00 uur met een glaasje bubbels en hapjes.

Locatie: Boerderij den Hoek, Leemsteeg 23 in Wilp
Tijdstip: Om 16.00 uur
Kosten: € 52,50 per persoon (incl. drankjes)

Koken met je eigen groep
Een kookworkshops is uiteraard ook geschikt voor familiefeestjes, vriendenclubs of vrijgezellenfeestjes. Maar ook voor bedrijven is het een mooie activiteit, waarbij de groep met elkaar gaat samenwerken op een informele manier, samen koken, samen plezier hebben met als heerlijke gerechten als eindresultaat. De kookworkshop kan op elk gewenste locatie plaatsvinden, bij u op kantoor of bij u thuis. Neem hiervoor contact op met Millie’s Indische Keuken. 
Een kookworkshop kost € 52,50 per persoon en is incl. drankjes. Voor bedrijven is de prijs exclusief BTW.

Kookcursus
Wil je de Indische keukengeheimen of de fijne kneepjes van een gerecht weten, volg dan een kookcursus. Tijdens deze kooklessen gaan we dieper in op het bereiden van diverse gerechten. De kookcursus bestaat uit 3 kooklessen van circa 2½ ; uur. Eén kookles kost € 35,–
Kooklessen worden gegeven bij Millie’s Indische Keuken op maandagavond van 19.00 – ca. 21.30 uur.
De nieuwe data voor het najaar volgt binnenkort.

Catering
Heeft u een verjaardag, een feestje of een zakelijke aangelegenheid? Millie’s Indische Keuken kan voor u de catering verzorgen, van borrelhapjes tot een uitgebreid buffet of diner.

Kijk voor meer informatie over kookworkshops, kookcursussen en catering op www.milliesindischekeuken.nl of bel 06 – 15 392 705.

Millie’s Indische Keuken
Mildred Smith
Cereslaan 28, Apeldoorn
www.milliesindischekeuken.nl

Promotie Advies Apeldoorn
www.apeldoornsregiokrant.nl

Reacties