2-Jarig jubileum bij Sauna- en Bodycare Apeldoorn

Andries de Grip en zijn vrouw Patty vieren het 2-jaar feest en delen dat met de gasten in de maanden juni, juli en augustus. Hierdoor bedanken zij alle gasten voor hun bezoeken aan de Apeldoornse sauna de afgelopen 2 jaar.

Jubileumaanbieding
De maanden juni, juli en augustus 2014 is de entree € 12,50 p.p., normale tarief bedraagt € 19,50.
Sauna & Bodycare Apeldoorn is een kleinschalige sauna met diverse extra faciliteiten. Zij biedt naast diverse sauna’s en baden gelegenheid voor beauty en massages.
De sauna is gezond
Het is geen nieuwe wijsheid, want de sauna bestaat al duizenden jaren. De weldadige invloed van de sauna werd echter de laatste jaren ‘herontdekt’, vanwege onze zoektocht naar gezondheidsrituelen die tegenwicht kunnen bieden aan de ongezonde levenswijze die de moderne maatschappij ons opdringt.
Ga welvaartsziekten te lijf
Door tijdgebrek eten we ongezond en bewegen we te weinig. Dit in combinatie met stress en slechte gewoontes als roken zorgt ervoor dat afvalstoffen zich in ons lichaam ophopen. Klachten als vermoeidheid, overgewicht, slechte weerstand, pijn in spieren en gewrichten en een ongezonde huid zijn voor velen niet onbekend. Maar ook ernstige welvaartsziekten liggen op de loer, zoals diabetes, hart- en vaatziekten of kanker.
De keuken
Vanuit de keuken serveert chefkok Gaby lunch- en dinergerechten. Gezonde broodjes, diverse salades en van saté tot biefstuk met vers garnituur. Maar ook de borrelhapjes ontbreken niet.
Uniek in Apeldoorn
Sauna & Beautycare hebben een gezellige sauna in een gemoedelijke sfeer, waarbij eenieder zich comfortabel voelt. In een ontspannen sfeer, waar niets moet, kunt u heerlijk tot rust komen.

Openingstijden
Maandag 11.00 tot 23.00 uur
Woe. t/m Zat. 11.00 tot 23.00 uur
en Zondag 11.00 tot 20.00 uur
Dinsdag gesloten.
U bent van harte welkom bij de jarige Sauna & Bodycare Apeldoorn
Sauna & Bodycare
Heemradenlaan 104, Apeldoorn
Tel.: 055 – 541 38 18
www.saunabodycare.nl
Promotie Advies Apeldoorn www.apeldoornsregiokrant.nl
b0mdgvv2ucuxzjvzcun9qtrj2-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen