Volkert van der Graaf is leven niet zeker

Volkert van der Graaf: Een broodje Apeldoorn

volkert telegraaf12juni z Volkert: een broodje Apeldoorn; Passageproces wordt taai; de huurmoordenaars van Nador
Goed nieuws voor de broodjeszaken in Apeldoorn en voor mensen in de provincie die de echte paparazzi weleens aan het werk willen zien. Allemaal: op naar Apeldoorn, Volkertje jagen.
Hij moet zich voelen als de nertsen die hij en zijn kornuiten op de Veluwe ‘bevrijdden’ waarna ze allemaal een wisse dood tegemoet gingen. Het zal geen toeval zijn dat hij in het gebied wordt geplaatst waar hij de meeste vijanden heeft gemaakt: hoeven ze niet zo ver te rijden. Goed voor het milieu.
Het zal aan mij liggen, maar ik ben zelden zo verbijsterd geweest als toen ik hoorde dat de burgemeester van Apeldoorn zijn burgers ging waarschuwen voor Volkert. Dit is eigenlijk gewoon een ouderwets volksgericht. Uiteraard met toestemming – of wellicht een idee van – Fred Teeven. Velen zullen hem er dankbaar voor zijn.
Bescherming?
Daar zal niet veel aan worden gedaan. Een beschermde kroongetuige kunnen ze niet eens afschermen. En als het fout gaat, wassen pilatus Fred en de autoriteiten hun handen in onschuld.
Jammer dat dit niet in België speelt. Dan had onze Pilatus het volk voor de keus kunnen stellen: Volkert of Dutroux. Zoals het joodse volk de keus moest maken tussen Jezus en Barabbas. En dan had het volk geschreeuwd: Laat Dutroux vrij! En: Zijn bloed kome over ons en onze kinderen.
Ik gok op Ferry de Kok (met de eerste foto).
Bron: Misdaadjounalist
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties