Volkert wordt uitgenodigd door de Apeldoornse Kerk

Volkert, de deuren staan ook voor jou open!

Volkert, de deuren staan ook voor jou open!
Bron: de Kerk met compassie
Brief van de Apeldoornse kerk
Beste Volkert, sinds vandaag weten we dat je één van de inwoners van Apeldoorn bent. De burgemeester heeft dat in een brief bekend gemaakt. Zo schrijft hij: “Net als iedere Nederlander heeft ook Van der Graaf recht op een woning. Een rustige en stabiele woonomgeving draagt in mijn ogen bij aan de reïntegratie.”
Als jonge kerk dragen wij ook graag ons steentje bij aan zo’n omgeving. Niet alleen voor jou of voor onze buren, maar voor alle inwoners uit Apeldoorn en omgeving. Wij zoeken in onze diensten iedere week opnieuw naar de praktijk uit het dagelijks leven en kijken wat de bijbel daar anno 2014 over te zeggen heeft. Aankomende zondag gaat het bijvoorbeeld over het WK voetbal.
Mocht je op zoek zijn naar invulling in het weekend? Weet dat de deuren van de Basis ook voor jou wagenwijd open staan! We organiseren iedere zondag twee identieke BasisDiensten om 9:30 en 11:15 uur aan de Landdrostlaan 51 in Apeldoorn.
volkert telegraaf12juni z Volkert: een broodje Apeldoorn; Passageproces wordt taai; de huurmoordenaars van Nador
Bron: De misdaadjournalist
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.