Grand Defilé live bij de NOS en opening door Huissense Gilden

De Huissense Gilden openen het Grand Defilé live bij de NOS.Het Grand Defilé op zaterdag 14 juni, het grootste eendaagse-evenement in Nederland tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk, bestaat uit meer dan 170 elementen met ongeveer 1.800 deelnemers. Aspecten uit 200 jaar Koninkrijk worden uitgebeeld.

Bron: Lingewaard Nieuws – Traditioneel wordt in koningsstad Apeldoorn veel aandacht besteed aan grote gebeurtenissen met betrekking tot onze monarchie en ons staatsbestel. De viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden is opnieuw aanleiding om in Apeldoorn een groot evenement te organiseren. 
Rijtuigen, paarden, historische loopgroepen, vervoermiddelen, muziekkorpsen en verworvenheden trekken met Paleis Het Loo als beginpunt in een kleine twee uur aan u voorbij. Tenminste 100.000 bezoekers worden langs de route verwacht.
NOS live verslag op TV
Het Defilé vangt aan om 13.00 uur vanaf Paleis Het Loo en rechtstreeks op de TV worden geopend door de Huissense Gilden. 
Bron: Gilden Huissen
w50d6cclkm04846fxf19i2spd-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties